Про початок процедури громадських слухань проекту містобудівної документації

04.04.2018 11:05

У відповідності до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні затвердженому Постановою Кабінету міністрів України від 25.05.2011 № 555, Новомиколаївська сільська рада Скадовського району Херсонської області оголошує громадські слухання щодо врахування інтересів громадськості під час розроблення містобудівної документації, детального плану території для розміщення сільської амбулаторії по вулиці Поштова,60 в с.Новомиколаївка:

Замовник – Новомиколаївська сільська рада.

Виконавець – ФОП Молчанова Ірина Анатоліївна.

Підстави розроблення – рішення позачергової тридцять другої сесії сьомого скликання №192 від 23.02.2018 року «Про надання дозволу на розробку містобудівної документації: «Детальний план території для розміщення сільської амбулаторії по вулиці Поштова,60 в с.Новомиколаївка» Новомиколаївської сільської ради.

         Посадовою особою відповідальною за організацію розгляду пропозицій визначено спеціаліст 1 категорії з земельних питань Урюпіну Н.В.

Місце ознайомлення з проектом містобудівної документації – с.Новомиколаївка пр.Миру,26, приміщення сесійної зали сільської ради або на офіційній веб-сторінці сільської ради.

Порядок і час ознайомлення – всі дні, крім суботи та неділі, з 9 до 17 год.

телефон для довідок  36-5-66

Пропозиції (зауваження) – відповідно до ч. 6 ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» пропозиції (зауваження) подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом до Новомиколаївської сільської ради і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог чинного законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

         Подання та прийом пропозицій здійснюється протягом одного місяця з дня оприлюднення повідомлення. Пропозиції до проекту детального плану території приймаються з 04.04.2018 р. до 04.05.2018 р. за адресою: с.Новомиколаївка пр. Миру,26 Скадовського району Херсонської області.

Проведення громадських слухань – 05.05.2018 року, о 1000 год. с.Новомиколаївка пр.Миру,26, приміщення сесійної зали сільської ради.